Fysiotherapie

Aandoeningen/klachten

Staat jouw klacht er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op of gebruik de zoekoptie rechtsboven op de website (vergrootglas).

Specialisaties

Vrijblijvend
inloopspreekuur

Wie acute klachten of een blessure heeft en zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de aard van zijn klacht, kan gebruik maken van ons inloopspreekuur.

U wordt door één van onze fysiotherapeuten gezien, die uw klacht met u bespreekt en – indien mogelijk – direct een diagnose stelt. Het betreft dus geen behandeling, maar in overleg kan wel een vervolgafspraak voor verdere behandeling worden gemaakt.

Fysiotherapie en specialicaties

Topzorg Groenveld hecht grote waarde aan scholing en verdieping in de kennis met betrekking tot de diversiteit aan klachten bij het functioneren van het menselijk lichaam.

s'Avonds en weekend geopend

Wilt u graag voor het werk? we zijn al vanaf 07.30 open. 
Liever in de avond? tot 20.30 kunt u bij een Fysiotherapeut terecht. 

en ook op zaterdag ochtend kunt u terecht voor zowel fysiotherapie als fysio fitness !

Locaties

U kunt terecht in Venlo, Velden en Blerick . klik hier voor de locaties.

mocht u niet naar de praktijk kunnen komen. bieden wij ook Fysiotherapie aan huis. 

over ons

“Wat verwacht u van uw fysiotherapeut? In de eerste plaats natuurlijk dat ze weten wat ze doen. Dat ze de ontwikkelingen in hun vak volgen. Dat ze over moderne apparatuur beschikken. Dat alles in en om zijn praktijk goed geregeld heeft. En laten we eerlijk zijn: aardig en vriendelijk is ook mooi meegenomen. Welnu, dan heeft u gevonden wat u zocht!”