Fysiotherapie

Welkom bij Topzorg Groenveld Fysiotherapie

Wat verwacht u van uw fysiotherapeut? In de eerste plaats natuurlijk dat ze weten wat ze doen. Dat ze de ontwikkelingen in hun vak volgen. Dat alles in en om de praktijk goed geregeld is. En laten we eerlijk zijn: aardig en vriendelijk is ook mooi meegenomen. Welnu, dan heeft u gevonden wat u zocht!
kijk hieronder voor meer informatie over Fysiotherapie Manuele therapie en overige specialisatie

Aandoeningen / Pathologie

Staat uw klacht er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen met u
of gebruik de zoek optie rechtsboven om gericht te zoeken (vergrootglas)

Vrijblijvend
inloopspreekuur

Wie acute klachten of een blessure heeft en zo snel mogelijk duidelijkheid wil hebben over de aard van zijn klacht, kan gebruik maken van ons inloopspreekuur.

U wordt door één van onze fysiotherapeuten gezien, die uw klacht met u bespreekt en – indien mogelijk – direct een diagnose stelt. Het betreft dus geen behandeling, maar in overleg kan wel een vervolgafspraak voor verdere behandeling worden gemaakt.

Fysiotherapie en specialicaties

Topzorg Groenveld hecht grote waarde aan scholing en verdieping in de kennis met betrekking tot de diversiteit aan klachten bij het functioneren van het menselijk lichaam.

Snelle circulatie contrast therapie

De snelle circulatie contrast therapie is het nieuwste op het gebied van koude-warmte toepassing binnen de fysiotherapie! Een nieuw ontwikkeld apparaat maakt het mogelijk om zowel koude als warmte applicatie afwisselend in te zetten in de behandeling van vele soorten (pijn)klachten. Ideaal voor herstel na (sport)blessures.