Samenwerkingspartners

NAH

Wij zijn een organisatie voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun omgeving. Bent u op zoek naar ondersteuning, voor uzelf of voor een naaste? Dan bent u bij ons misschien aan het goede adres.

Stadspas Venlo

Stadspas Venlo is voor inwoners met laag inkomen (Participatieregeling Minima) en voor mantelzorgers (de Mantelzorgwaardering). evt. opgebouwd tegoed kunt u gebruiken bij Topzorg Groenveld

rodan vitaal

Bij Rodan Vitaal kun je naast Fitness ook zwemmen.

ZorgDomein

ZorgDomein heeft als doel het faciliteren en servicen van een keuze voor de best passende zorg en het digitaal verbinden van patiënten, verwijzers en zorgaanbieders en zo de zorg beter te maken en voor ieder toegankelijk en betaalbaar te houden.

Foodfix Diëtist

Wil je aan de slag met een gezondere leefstijl, heb je te horen gekregen dat je diabetes hebt of heb je onverklaarbare lichamelijke klachten waar je hulp bij nodig hebt? Ik geef je graag advies op een wijze die op jou is afgestemd.

Chronisch ZorgNet

Chronisch ZorgNet is hét landelijke netwerk van ruim 2200 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met perifeer arterieel vaatlijden (PAV), long- en hartaandoeningen

Sportmassage Silvie

Sportmassage Silvie is een sportpraktijk gespecialiseerd in sportmassage, tapen/bandageren en sportvoedingsadvies.

ZorgMail

Met ZorgMail is het mogelijk om zowel binnen als buiten de ZorgMail Community op een beveiligde wijze met iedereen te communiceren.

Rugnetwerk ZON

Wij zijn een samenwerkingsverband van hoog opgeleide fysiotherapeuten gespecialiseerd in de Manuele Therapie.

ParkinsonNet

“Het verschil maken voor mensen die leven met de ziekte van Parkinson of een atypisch parkinsonisme. De beste kwaliteit van leven en de best mogelijke zorg. Dat is wat ons drijft. Dat is onze wereldwijde missie.”

UWV Re-integreren

Ben je door ziekte of arbeidsongeschiktheid lange tijd niet aan het werk geweest? Het traject ‘Werkfit maken’ van UWV helpt je bij je re-integratie.

Ergotherapie Reuver

Als dagelijkse activiteiten niet meer als vanzelfsprekend kunnen worden uitgevoerd…Mynergy

Mynergy is de boutique fitness studio van de toekomst waar persoonlijke aandacht & slim trainen centraal staat.

Vitaal Bedrijf

Fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit, betere resultaten en minder ziekteverzuim.

FysunieQ

De coöperatie u.a. FysunieQ is een samenwerkingsverband van eerstelijns fysiotherapeuten in Noord-Limburg.

Groenveld Huisartsen

De huisartsen van het Medisch Centrum Groenveld maken deel uit van COHESIE. Cohesie is een organisatie van, voor en door huisartsen. Binnen dit samenwerkingsverband bundelen alle huisartsen in Noord-Limburg hun kennis en krachten voor een sterke eerstelijns zorg die de individuele praktijken overstijgt.

FyNeOn

Het Fysiotherapie Netwerk Oncologie (FyNeOn) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie, die samen streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte.

Prevermo

Het is onze missie om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. Daarom verzorgen wij onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit. Hiermee zullen we de inzetbaarheid van medewerkers van onze klanten duurzaam bevorderen.

OncoNet

Missie van de stichting Onconet is de realisatie van toegankelijke en kwalitatief goede fysiotherapeutische begeleiding bij het behouden of herwinnen van fitheid voor patiënten met kanker.

Logopediepraktijk Heijnen

Logopedie richt zich op communiceren en eten & drinken. Alles wat te maken heeft met het begrijpen en produceren van gesproken en geschreven taal alsmede problemen in het mondgebied is het werk van een logopedist.

NVFG

De NVFG is de beroepsvereniging van de geriatriefysiotherapeut. We bevorderen de kwaliteit van de geriatriefysiotherapie en de belangen van onze leden.


Podotherapie Hermanns

Als podotherapie-praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat (voeten, benen, knieën, heupen en rug)

Be-Life

Gezondheid wordt vaak als vanzelfsprekend ervaren, tot het moment dat er sprake is van gezondheidsklachten. Dan blijkt hoe waardevol een goede fysieke en mentale belastbaarheid is. Heb je het gevoel minder te functioneren door steeds terugkerende fysieke en/of mentale klachten?

Schouder Netwerk

SchouderNetwerk Zuid Oost Nederland is onderdeel van het schoudernetwerk. Door het realiseren van best practice fysiotherapie, richtlijnen en zorgstandaarden komen we tot een eenduidige transparante werkwijze.Osteopathie

Praktijk voor Osteopathie Daan van Lare

Fysio Vitaal Plus

Actief werken aan een betere gezondheid, vitaliteit en kwaliteit van leven. Daar zijn wij goed in.

Valpreventie Noordlimburg

Bent u 70 jaar of ouder en woont u in Noord-Limburg? Blijf langer fit, zelfstandig thuis wonen én genieten van het leven met het gratis beweegprogramma van Stevig Staan.