Werkgever

Werk en Gezondheid

Topzorg Groenveld gelegen in medisch centrum Groenveld te Venlo is kleinschalig en heeft jarenlange ervaring met multidisciplinaire trajecten, multidisciplinaire zorg bij complexe problematiek, langer dan drie maanden verzuim, langdurige lichamelijke klachten, burn-out, vermoeidheid, rugklachten, etc.

vrouw bos

Bij langdurige pijn of vermoeidheid in combinatie met arbeidsverzuim. Met een team van psychologen en fysiotherapeuten wordt, onder verantwoordelijkheid van een arts arbeid en gezondheid, gewerkt aan het opbouwen van lichamelijke en mentale draagkracht. Daarnaast begeleiden we mensen weer actief terug naar hun werksituatie.

Soms is de hulp van een psycholoog nodig als je er even door heen zit, door problemen uit balans bent geraakt en er dus sprake lijkt te zijn van lichte psychische problematiek. Met behulp van korte psychologische zorg wordt de mogelijkheid geboden snel weer terug in je kracht te komen, gemiddeld 5 tot 7 sessies.
Arbeidsfysiotherapie is een speciale vorm van fysiotherapie die zich richt op werkgerelateerde problemen van individuele werknemers. Dit zijn klachten die worden veroorzaakt door het werk en die in alle gevallen het functioneren op het werk nadelig beïnvloeden.
Zit je letterlijk niet zo lekker op zijn werkplek, om wat voor reden dan ook? Of wil je dit juist voorkomen? Wij helpen medewerkers bij het verbeteren van zijn/haar werkplek, werkhouding en werkwijze. Dit doen we op elke werkplek. Of je nu op kantoor werkt, in een ziekenhuis, in een auto of op een modderige bouwplaats.

Kennismakingsgesprek

Benader ons vrijblijvend voor een kennismakingsgesprek.

Topzorg Groenveld
Prinsenstraat 12
5913 ST Venlo

contact:
tel: 077 3513864
email: info@topzorggroenveld.nl

Wij nemen z.s.m. contact met u op en plannen een kennismakingsgesprek binnen twee werkdagen.

plant