Referenties

In augustus 2019 hebben  wij voor een medewerker een traject gestart bij Topzorg Groenveld. Er is een duidelijk programma gemaakt voor de medewerker, met een goede combinatie van de verschillend zorgopties.  De communicatie met Topzorg Groenveld verliep goed en snel. Zowel wij als werkgever als de medewerker hebben bruikbare handvaten  gekregen. Het eindresultaat is niet geheel behaald maar voldeed zeker aan onze verwachtingen. We hebben met Topzorg een professionele partner gekregen met een brede kijk op duurzame inzetbaarheid en welbevinden voor werkgever en medewerkers.

Ingrid Aarts

HRD

 

 

 Wij hebben afgelopen jaar voor het eerst samen gewerkt met Topzorg. Het traject waar onze collega doorheen moest/ mocht gaan, was een pittige.

Echter als we terug kijken op deze periode heeft het de collega veel gebracht en is hij als een completer en sterker persoon uit het traject gekomen.

Wij zijn als organisatie daar erg dankbaar voor en kijken dan ook terug op een waardevolle samenwerking. ”

 

Rensen Building Environments

Trajecten Rensen Building Environments

Geachte heer/mevrouw,

Wij doen al een aantal jaren zaken met Topzorg Groeneveld en zijn zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten.
Er wordt snel en accuraat op onze vraagstelling gereageerd, de trajecten worden snel opgestart en er wordt intensief met onze medewerkers gewerkt aan werkhervatting en re-integratie. Voor, tijdens en na afloop van de trajecten wordt er zakelijk gecommuniceerd met Rensen en onze medewerkers over voortgang en resultaten.

Er wordt snel en accuraat op onze vraagstelling gereageerd, de trajecten worden snel opgestart en er wordt intensief met onze medewerkers gewerkt aan werkhervatting en re-integratie. Voor, tijdens en na afloop van de trajecten wordt er zakelijk gecommuniceerd met Rensen en onze medewerkers over voortgang en resultaten. Wij hebben tot nu toe 3 trajecten afgerond met Topzorg welke allen binnen budget en doorlooptijd zijn afgerond met volledige werkhervatting als resultaat. Een 4e is op dit moment op de goede weg naar afronding. T.a.v. de prijs/kwaliteit verhouding : deze is uitstekend, de verzuimverzekeraar draagt daar ook zijn steentje aan bij door (een deel van) de kosten te vergoeden.

Onze medewerkers zijn ook allemaal zeer enthousiast over de aanpak van Topzorg.

Wij kunnen Topzorg Groeneveld dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Beumer
Financieel Directeur

Re-integratie traject Willems bouw

Dit jaar hebben we voor de re-integratie van een medewerker voor het eerst gebruik gemaakt van de diensten van Topzorg Groenveld in Venlo. Het was voor ons een positieve ervaring!

Onze medewerker had voor de start een kennismakingsgesprek op hun locatie waar de werkwijze werd uitgelegd en de problematiek werd besproken. Er was van onze zijde het vertrouwen in een goede afloop en daarom hebben we de offerte voor het onderzoek, ter bepaling van een behandelplan op maat, direct goedgekeurd. Hierna hebben w in overleg met de medewerker en het behandelteam de offerte voor het behandelplan geaccordeerd.

Topzorg Groenveld biedt goede zorg die binnen enkele dagen na ons akkoord werd ingezet. Onze medewerker ontving inderdaad de juiste zorg op het juiste moment. Het werd een behandelplan van 12 weken waaraan onze medewerker gemotiveerd meegewerkt heeft. Een traject van vallen en opstaan. Tegelijkertijd werd met inachtneming van de wet op de privacy met onze medewerker, onze bedrijfsarts en ons zorgvuldig en adequaat gecommuniceerd. Onze medewerker functioneert nu weer naar tevredenheid en heeft de begeleiding als positief ervaren.

De inzet van Topzorg Heeft ons als werkgever geld gekost, maar door snelle doorlooptijden gen goede begeleiding heeft dat geleid tot een verantwoorde terugkeer van onze medewerker op de werkplek. Tevens werd een besparing op de kosten van langdurig verzuim gerealiseerd.

Ik kan Topzorg Groenveld aan werknemer en werkgevers in Noord-Limburg van harte aanbevelen!

Venlo, 22 november 2019

Stefan van Dam
Controller Willems Bouw

Willems bouw
bedankt kaartje

Heel hartelijk bedankt

Dank jullie wel voor alles!

Toen ik 14 weken geleden de stap heb gemaakt en de durf had dit avontuur met jullie aan te gaan had ik niet verwacht te staan waar ik nu sta.
Jullie gaven mij het vertrouwen om te kunnen zijn wie ik ben, door te praten, te leren en te doen sta ik nu hier.
Het was intensief soms zwaar en vermoeiend, maar boven al gezellig gemoedelijk en leuk.
Wat een fijne mensen, wat een top team!

Ik ga jullie missen.

Valtraining

Via mijn neuroloog terecht gekomen bij de valtraining. Dit omdat ik erg veel val en nogal wat blessures oploop. In het begin was ik er erg sceptisch over, dat veranderde al snel. Een kleine groep mensen, waar iedereen erg veel aandacht kreeg. Een team wat super kundig en vriendelijk is. Ze passen goed op en begeleiden erg goed ( Ilse en Peter). Na enkele lessen merkte ik al een verschil, mijn vertrouwen en bewustzijn werd beter. Je leert er veel en het wordt ook nog eens vergoed door de ziektekosten verzekering. Veel succes. Mij heeft het heel wat gebracht. Bedankt hiervoor het scheelt heel wat valpartijen.

Met vriendelijke groet,
Mevrouw Deinum