Referentie - Maurice Kassenbouw

In augustus 2019 hebben  wij voor een medewerker een traject gestart bij Topzorg Groenveld. Er is een duidelijk programma gemaakt voor de medewerker, met een goede combinatie van de verschillend zorgopties.  De communicatie met Topzorg Groenveld verliep goed en snel. Zowel wij als werkgever als de medewerker hebben bruikbare handvaten  gekregen. Het eindresultaat is niet geheel behaald maar voldeed zeker aan onze verwachtingen. We hebben met Topzorg een professionele partner gekregen met een brede kijk op duurzame inzetbaarheid en welbevinden voor werkgever en medewerkers.

Ingrid Aarts

HRD

Bedrijfsoverzicht:

Al 70 jaar actief – Maurice Kassenbouw heeft sinds de oprichting in 1948 een grote ontwikkeling doorgemaakt. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid van een lokale kassenbouwer tot een bedrijf met internationaal een vooraanstaande positie in de tuinbouwsector. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij op maat gemaakte totaalprojecten verzorgen. Wij anticiperen op uw vraag, waarbij het klimaat, zowel binnen als buiten de kas, centraal staat. Hierdoor kunnen wij u, voor zowel de teelt als de onderneming, optimale groeimogelijkheden aanbieden.

Door de jaren heen is de schaalvergroting in de tuinbouw flink toegenomen. Wij hebben hierop ingespeeld door onze eigen staalproductie te automatiseren. Denk hierbij aan lasrobots, plasma- en lasersnijders, zaagmachines en transportkranen. Hierdoor kunnen wij flexibel en snel reageren met op maat gemaakte projecten. Kortom, met onze engineering en productie, zijn wij in staat om aan iedere vraag te voldoen.

Sinds 2020 is Maurice Kassenbouw – Ammerlaan Construction mede-eigenaar van Cogas Climate Control, een totaalinstallateur in de tuinbouw sector. Samen met Cogas werken we voor klanten in heel Europa aan totaalprojecten, van de bouw tot aan de complete inrichting van het project.

Onze missie is, om telers en investeerders te voorzien van innovatieve tuinbouwkassen welke voldoen aan de hoogste kwaliteit, waardoor u de hoogste rendement haalt uit uw teelt. Hierbij hechten wij waarde aan de VN Sustainable Development Goals.