Referentie - Willems Bouw

Trajecten Rensen Building Environments

Geachte heer/mevrouw,

Wij doen al een aantal jaren zaken met Topzorg Groeneveld en zijn zeer tevreden over de samenwerking en de resultaten.
Er wordt snel en accuraat op onze vraagstelling gereageerd, de trajecten worden snel opgestart en er wordt intensief met onze medewerkers gewerkt aan werkhervatting en re-integratie. Voor, tijdens en na afloop van de trajecten wordt er zakelijk gecommuniceerd met Rensen en onze medewerkers over voortgang en resultaten.

Er wordt snel en accuraat op onze vraagstelling gereageerd, de trajecten worden snel opgestart en er wordt intensief met onze medewerkers gewerkt aan werkhervatting en re-integratie. Voor, tijdens en na afloop van de trajecten wordt er zakelijk gecommuniceerd met Rensen en onze medewerkers over voortgang en resultaten. Wij hebben tot nu toe 3 trajecten afgerond met Topzorg welke allen binnen budget en doorlooptijd zijn afgerond met volledige werkhervatting als resultaat. Een 4e is op dit moment op de goede weg naar afronding. T.a.v. de prijs/kwaliteit verhouding : deze is uitstekend, de verzuimverzekeraar draagt daar ook zijn steentje aan bij door (een deel van) de kosten te vergoeden.

Onze medewerkers zijn ook allemaal zeer enthousiast over de aanpak van Topzorg.

Wij kunnen Topzorg Groeneveld dan ook van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Ronald Beumer
Financieel Directeur

Bedrijfsoverzicht:

De vakspecialisten van Rensen

Eigenwijs als we zijn, nemen we niets voor zeker aan, denken buiten de gebaande paden en bewijzen we dat het op onze manier kan.
De Rensen-manier.

Wij zijn de vakspecialisten van Rensen en werken al sinds 1983 aan de meest complexe installaties in Nederland. Als langetermijnpartner zorgen wij ervoor dat gebouwen gezond, comfortabel en veilig zijn. Wij ontwerpen en bouwen regeltechnische installaties en gaan verder waar anderen stoppen.
Wij halen meer uit die systemen, blijven slimme technieken ontwikkelen en zorgen goed voor onze installaties.

Samen met onze productpartners volgen wij trends op de voet en zijn wij áltijd op zoek naar verbeteringen. Want als we niet gevonden krijgen wat we nodig hebben, dan ontwikkelen we het toch zelf! Zo bewijzen we dat het wel kan. En wij gaan net zo lang door… tot het helemaal perfect is. Pionieren met lef, dat is wat we doen.

En onze regelkasten? Die bouwen wij zelf in onze werkplaats in Uden. Als erkend leerbedrijf hebben wij stageplaatsen om de fijne kneepjes van ons prachtvak door te geven aan de nieuwe generatie specialisten.