Referentie Contour Accountants

Re-integratie traject Contour Accountants

Hoi Jos,

Hierbij ontvang je mijn referentie.

In 2021 heeft Topzorg voor CONTOUR een succesvol re-integratie traject afgerond. Dit was voor CONTOUR de eerste kennismaking met Topzorg Groenveld en deze hebben we als positief ervaren.

Het eerste contact tussen werkgever en Topzorg was prima. We kregen duidelijke uitleg over de werkwijze en het proces. Ook de eerste kennismaking met de werknemer was duidelijk en bij zowel de werkgever als werknemer was er voldoende vertrouwen om het traject te starten.

Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat het een multidisciplinair traject was. Zo zijn alle behandelingen afgestemd op elkaar en wordt regelmatig door de behandelaren geëvalueerd over de voortgang van het traject. Dit gaf de werknemer duidelijkheid en rust. Het regelmatig evalueren in een 3-gesprek hebben wij als werkgever positief ervaren. Er is gedurende het hele traject duidelijk gecommuniceerd over de voortgang en de resultaten. Dit alles heeft er aan bijgedragen dat het traject niet onnodig stil heeft gestaan.

Kort samengevat hebben wij deze professionele aanpak en de samenwerking met Topzorg als prettig ervaren. Ook de werknemer is tevreden over het traject. Er is gewerkt aan een duurzame re-integratie, zowel zakelijk als privé.

Met vriendelijke groet,

Severin van Rens