Referentie Volantis

Re-integratie traject Volantis

Topzorg gaf ons direct een gevoel om voor het lange termijn succes te gaan door open en transparant te communiceren zowel met de medewerker als de werkgever.
Het traject was spannend voor onze medewerker, out of the comfort zone, maar ze voelde zich als snel “thuis” bij Topzorg. De combinatie met beweging zorgde voor een goede balans.

Inmiddels weet onze collega hoe ze de signalen erkent en heeft duidelijke handvaten gekregen om hier mee om te gaan. Het is een investering van zowel werkgever als werknemer, maar de kwaliteit en aandacht die je voor de prijs krijgt is goed. Gelukkig is onze collega weer aan de slag, ze straalt weer en is dankbaar voor de kansen van zowel de werkgever als Topzorg. Sterk vanuit dit traject is de nazorg waar onze collega sterk behoeften aan heeft. Ze heeft per kwartaal contact met Topzorg om even bij te sturen of juist gewoon de bevestiging te krijgen dat ze het goed is zo. Kortom wij zijn blij dat we dit traject hebben ingezet om een totale burn-out en langdurig verzuim te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Maud Willems

Volantis
CONSULTANCY | DESIGN | ENGINEERING