Referentie - Volantis

Topzorg gaf ons direct een gevoel om voor het lange termijn succes te gaan door open en transparant te communiceren zowel met de medewerker als de werkgever.
Het traject was spannend voor onze medewerker, out of the comfort zone, maar ze voelde zich als snel “thuis” bij Topzorg. De combinatie met beweging zorgde voor een goede balans.

Inmiddels weet onze collega hoe ze de signalen erkent en heeft duidelijke handvaten gekregen om hier mee om te gaan. Het is een investering van zowel werkgever als werknemer, maar de kwaliteit en aandacht die je voor de prijs krijgt is goed. Gelukkig is onze collega weer aan de slag, ze straalt weer en is dankbaar voor de kansen van zowel de werkgever als Topzorg. Sterk vanuit dit traject is de nazorg waar onze collega sterk behoeften aan heeft. Ze heeft per kwartaal contact met Topzorg om even bij te sturen of juist gewoon de bevestiging te krijgen dat ze het goed is zo. Kortom wij zijn blij dat we dit traject hebben ingezet om een totale burn-out en langdurig verzuim te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Maud Willems

Volantis
CONSULTANCY | DESIGN | ENGINEERING

Bedrijfsoverzicht:

Volantis, Change the perspective!
Ingenieurs, Design en Consultancy Groep Volantis ontzorgt, inspireert en verrast in elke fase van de levenscyclus van (bedrijfs)gebouwen en productiemiddelen: vanaf ontwikkeling tot realisatie en onderhoud. Wij vinden betere, slimmere, efficiëntere, effectievere en vooral duurzamere oplossingen.

Volantis, met vestigingen in Venlo, Eindhoven en Sittard-Geleen, is multidisciplinair: onze kennis is verdeeld over zes Business Units:

Volantis Consultants
Volantis Information Architects
Volantis Industrial Experts
Volantis Building & Structures
Volantis Systems & Energy
Volantis Building & Structures


Altijd ligt de focus op innovatie, duurzaamheid, veiligheid, gezondheid, comfort en lifetime performance.

Hoe groot of klein uw vraag ook is, het team van Volantis kiest voor een oorspronkelijke en ondernemende benadering. Daardoor komen andere perspectieven in beeld en wordt inzichtelijk hoe het beter kan.

Wij leveren al 65 jaar een aantoonbare bijdrage aan het succes van onze klanten en een duurzame wereld. In nagenoeg alle sectoren, met nadruk op industrie, gezondheidszorg en onderwijs.