Fit

fit fitness fysiofit Fysiotherapie - Manuele therapie

Fit trainingen

Lichaamsbeweging heeft een gunstig effect op ons lichamelijk en geestelijk functioneren. Wil je lichamelijke klachten verminderen of gezondheidsproblemen voorkomen? Wil je graag meer bewegen? Of wil je je conditie op peil houden en doe je dit liever niet in een grootschalig fitnesscentrum? Dan ben je bij Topzorg Groenveld aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor verschillende Fit, Fitness en Fysiofitness trainingen onder begeleiding van één van onze therapeuten:

 

klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie:

 

Onze outdoortrainingen zijn doelgerichte en verdiepende trainingen in de buitenlucht, waar je overigens niet persé heel fit voor hoeft te zijn. diverse trainingsvormen, spelvormen en uitdagingen komen aan bod. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Zowel door de fysiek trainer als de groep wordt je gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Lees meer.

Om lekker in je vel te zitten is vitaliteit belangrijk; een gezonde geest in een gezond lichaam. Het is niet altijd gemakkelijk om fit te worden en te blijven. Soms helpt het als je individuele begeleiding krijgt. Onze trainers gaan graag met jou aan de slag om jouw persoonlijk doelen te bereiken.

Lees meer.

Lichamelijke klachten die je in je dagelijks functioneren in meer of mindere mate
beperken kunnen heel uiteenlopend zijn. Ze kunnen variëren van sportblessures tot klachten veroorzaakt door een medische aandoening. Fysio fitness is erop gericht om deze klachten zo veel mogelijk te reduceren en waar mogelijk weg te nemen. Uiteraard kun je ook gebruik maken van Fysio fitness wanneer je geen klachten hebt, maar je aan je conditie wilt werken.

Lees meer.

In deze onzekere en surrealistische tijden is het nogmaals duidelijk gebleken dat een goede levensstijl en bewegen van vitaal belang zijn voor uw gezondheid. We realiseren ons dat gezondheid en vitaliteit niet vanzelfsprekend zijn.
Het doen van thuisoefeningen blijkt vaak niet makkelijk. Door vaker stil te hebben gezeten bent u misschien wat zwaarder en conditioneel wat minder in vorm.  Dan is het juist nu belangrijk de draad voor uw gezondheid weer op te pakken.

Lees meer.

In deze onzekere en surrealistische tijden is het nogmaals duidelijk gebleken dat een goede levensstijl en bewegen van vitaal belang zijn voor uw gezondheid. We realiseren ons dat gezondheid en vitaliteit niet vanzelfsprekend zijn.
Het doen van thuisoefeningen blijkt vaak niet makkelijk. Door vaker stil te hebben gezeten bent u misschien wat zwaarder en conditioneel wat minder in vorm.  Dan is het juist nu belangrijk de draad voor uw gezondheid weer op te pakken

Lees meer.

De ZwangerFit lessen tijdens de zwangerschap (prenatale lessen) bestaan uit een combinatie van training en coaching. Elke les bestaat uit een gedeelte theorie, zodat je goed voorbereid de bevalling in gaat. In de training wordt er aandacht besteed aan conditie en spierkracht. Ook is er aandacht voor de rol van de partner tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna in de vorm van een partnerles. 
lees meer…