Fit

Fit training buiten

Outdoortrainingen

Onze outdoortrainingen zijn doelgerichte en verdiepende trainingen in de buitenlucht, waar je overigens niet persé heel fit voor hoeft te zijn. diverse trainingsvormen, spelvormen en uitdagingen komen aan bod. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Zowel door de fysiek trainer als de groep wordt je gemotiveerd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Werkwijze

Tijdens de outdoortraining sport je in de natuur of op een sportveld. Je kunt deelnemen aan de outdoortraining om beter te kunnen functioneren in je dagelijks leven; Het onderhouden en opbouwen van kracht, mobiliteit, lenigheid en conditie is een belangrijke reden om samen met onze fysiek trainer aan de slag te gaan.

Fit training buiten elastiek
Fit training buiten planken

Programma

Programma:

Wekelijks variërend

Duur:

60 minuten

Frequentie: 

1 of 2 keer per week op een vaste dag en tijd.

Groep:

Maximaal 8 personen

Tarieven

Persoonlijk functioneren

Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoortrainingen tevens een ideaal en krachtig instrument. Daarom worden onderdelen van de outdoor voor uiteenlopende onderwerpen ingezet. Denk aan samenwerking, leiderschap, omgaan met veranderingen, teambuilding en persoonlijke effectiviteit. Outdoortrainingen zijn maatwerk. Ze bestaan uit een combinatie van korte cyclische opdrachten die de deelnemers uitdagen om te ervaren en te reflecteren. Onze trainers zorgen ervoor dat de inzichten en ervaringen die de deelnemers opdoen vertaald worden naar het persoonlijk functioneren binnen de thuissituatie of het werk. Bovendien geeft lekker bewegen in de buitenlucht een frisse neus een fit gevoel!

Fit training buiten bal
YVLO-ZwangerFit® trainer Ellen Haenen verzorgt de ZwangerFit.
Fit training buiten pionnen & bal

Ervaringen

Ik heb nu een paar keer meegedaan in de buitentraining.  Laatste keer heerlijk in het ochtend zonnetje. De oefeningen die ik buiten doe, zijn een leuke afwisseling op wat ik in de fysiofitness altijd heb gedaan.  Mijn groepje staat onder leiding van Peter. Hij bouwt het rustig op, iedereen in de groep kan op zijn eigen nivo de oefeningen doen.  Ik benieuwd wat Peter volgende week in petto heeft.