Medewerkers

Peter Sonnemans
Peter Sonnemans
Specialisaties
Specialisaties

Dinsdag t/m Vrijdag

Peter Sonnemans

Sinds januari 2019 werk ik als fysiek trainer bij Topzorg Groenveld. Ik houd me bezig met de verschillende onderdelen die horen bij het verbeteren of behouden van een gezonde leefstijl. Met ruim 20 jaar ervaring als fysiek trainer verzorg ik de beweegprogramma’s en werk ik samen met de fysiotherapeuten, psychologen en diëtiste. 

Ik werk vanuit de visie dat de mens uit meer bestaat dan alleen maar spieren en pezen. Tijdens de trainingen heb ik aandacht voor het verbeteren van de fysieke belastbaarheid én  de mentale gesteldheid van onze cliënten. Dit doe ik door middel van ontspanningsoefeningen, omgaan met bewegingsangsten en ademhalings- en Qi-gong oefeningen. 

In 2014 heb ik de opleiding ‘Revalidatie en Arbeidsspecialist’ succesvol afgerond. Daar heb ik geleerd dat trainen altijd in het teken staat van het weer kunnen functioneren in het dagelijks leven. 

In mijn vrije tijd kun je me regelmatig tegenkomen op de racefiets of de mountainbike. Dat is voor mij een hele fijne manier om de omgeving te verkennen en tegelijkertijd sportief bezig te zijn.