Werk & Gezondheid

Uwv

UWV Werkfit

Re-integreren: zo word ik weer werkfit
Ben je door ziekte of arbeidsongeschiktheid lange tijd niet aan het werk geweest?

Het traject ‘Werkfit maken’ van UWV helpt je bij je re-integratie.

Kun je werken, maar lukte dat tijdelijk niet? Wil je graag weer aan de slag, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig?

Met de re-integratiedienst ‘Werkfit maken’ helpt Topzorg Groenveld je om weer werkfit te worden.

Werkfit maken is een re-integratiedienst voor mensen met arbeidsvermogen die een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong of WAZ) of een Ziektewetuitkering van UWV ontvangen. De dienst is erop gericht om jou (weer) fit te maken voor werk.

 

Welke hulp krijg ik bij werkfit maken?

Met Werkfit maken werk je aan het versterken van je werknemersvaardigheden; het verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en het verkennen van de arbeidsmarkt. Bij Topzorg werken bieden we allerlei onderdelen aan om weer werkfit te worden. Denk aan verschillende trainingen, educatie een beroepskeuzetest en persoonlijke begeleiding. Daarnaast vindt er altijd fysieke activering plaats. Het uiteindelijke doel is om jou klaar te maken voor het vinden van een betaalde baan.

Beoordeling van klanten, een 9.
Patienten geven ons gemiddeld een 9,0
Gesprek tussen twee dames

Wat is werkfit maken niet?

Werkfit maken wordt niet ingezet om aan vrijwilligerswerk te komen of om deel te nemen aan dagbestedingsactiviteiten. Vrijwilligerswerk kan wel een onderdeel zijn, maar altijd met het doel om uiteindelijk een betaalde baan te krijgen.