Medewerkers

Menno de Koning
BIG nummer: 39034184404 AGB-code: 04102345
Menno de Koning
BIG nummer: 39034184404 AGB-code: 04102345
Specialisaties

Manuele therapie, chronische rug- en nekpijn, Dry Needling, Corona revalidatie, taping, hartrevalidatie, motivational interviewing

Aanwezigheid

Maandag t/m vrijdag

Menno de Koning

Sinds 1990 werk ik als fysiotherapeut. Ik heb veel ervaring opgedaan in Zwitserland in een orthopedische revalidatiekliniek en later ook in een fysiopraktijk in de omgeving van Bern en in Mönchengladbach. Ook ben ik docent geweest bij de fysiotherapieopleiding in Kerpen. 
Vanaf 2000 werk ik bij Topzorg Groenveld. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Alhoewel ik niet in Venlo woon, voel ik me erg verbonden met de stad en de mensen.

In 2005 heb ik de opleiding manuele therapie ‘Maitland’ afgerond en in 2013 heb ik mijn Master ‘Manuele Therapie’ behaald. Een van mijn specialisaties is de behandeling van patiënten met (chronische) rug- en nekpijn. Hierbij ben ik verbonden aan het Rugnetwerk ZON en heb ik nauwe contacten met de rugspecialisten van het ziekenhuis Vie Curi in Venlo

Verder heb ik mij verdiept in de mogelijkheden van Dry Needling. Dit is een techniek om diverse lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat op een positieve manier te beïnvloeden. 

Ik voel mij als een vis in het water met om mij heen een sterk team dat veelomvattende professionele zorg kan bieden aan iedereen van jong tot oud!

In mijn vrije tijd wandel ik graag (in de bergen) met onze labradoodle en speel ik regelmatig een potje tennis of een bordspel. Mijn creativiteit kan ik goed kwijt in keramiek.