Medewerkers

Marcel Minten
BIG nummer: 99056893604 AGB-code: 04104366
Specialisaties
Aanwezigheid

Dinsdagmiddag en -avond, woensdag t/m vrijdag.

Marcel Minten

Sinds 2002 werk ik als fysiotherapeut bij Topzorg Groenveld. Ik heb me gespecialiseerd in verschillende richtingen. Als arbeidsfysiotherapeut informeer, adviseer en behandel ik cliënten met als doel klachten en verzuim op het werk te voorkomen. Denk hierbij aan: werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie.
Daarnaast behandel ik cliënten met (lymf)oedeem. Dit komt onder meer voor bij kanker, bloedvatproblemen of littekens. Lymfoedeem kan ook een gevolg zijn van bestraling, chemotherapie, een operatie of een ongeval.
Ook behandel ik als oncologiefysiotherapeut cliënten die kanker hebben/hebben gehad, omdat zij vaak last hebben van spanningsklachten, pijn of verminderde spierkracht.
Tot slot ben ik sporttherapeut en verzorg ik de medische begeleiding van de Venlosche Boys. Ik heb de sportrevalidatie ‘International Academy of Sportscience’ opleiding afgerond.

Als fysiotherapeut ga ik samen met de cliënt aan de slag. Met persoonlijke aandacht en optimale zorg komen we tot een juiste diagnose en een passend behandelplan.  Ik vind de persoonlijke sfeer in de praktijk erg fijn. Je bent bij ons geen nummer, maar een mens. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn/haar gemak voelt.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met sportieve activiteiten zoals wielrennen en hardlopen. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden.