Medewerkers

Marcel Minten

Big nummer: 99056893604 AGB-code: 04104366

marcel fietsen

Marcel Minten

Mijn naam is Marcel Minten,

Als fysiotherapeut ga ik dagelijks samen met cliënten aan de slag. Middels persoonlijke aandacht en optimale zorg komen we samen tot een juiste diagnose en een passend behandelplan. Hiermee gaan we vervolgens samen aan het werk.

Ik vind de persoonlijke sfeer in de praktijk erg belangrijk. U bent bij ons geen nummer, maar een mens. U moet zich op uw gemak voelen. Binnen ons vak bevinden zich vele deelgebieden/specialisaties. In enkele van deze heb ik een meer dan gemiddelde interesse en extra kennis opgedaan.

Als Arbeidsfysiotherapeut informeer, adviseer en behandel ik met als doel klachten en verzuim te voorkomen. Hierbij kunt u ook denken aan een werkplekonderzoek of een instructietraining op de werkplek.

Als Oedeemtherapeut houd ik me bezig met de behandeling van mensen met (lymf)oedeem. Dit kan onder andere voorkomen bij mensen tijdens en na kanker, bloedvatproblemen, littekens, operatie of ongeval.   
methode Vodder www.mldv.nl

Als fysiotherapeut begeleid ik ook oncologische patiënten. Kanker heeft zowel fysieke, psychische als sociale gevolgen. Het vervullen van een ondersteunende rol hierin geeft veel energie. 
www.fyneon.nl en www.onconet.nu

Als Sporttherapeut begeleid ik sporters. Sport en beweging is een een belangrijk onderdeel van het menselijk
welzijn. Om te herstellen van blessures en vervolgens weer onbezorgd en verantwoord te kunnen sporten begeleid ik sporters. Knieproblematiek in het bijzonder. Ook wordt er waar nodig getaped en gebandageerd.  
Verder ben ik sinds seizoen 2020 betrokken bij de medische begeleiding van de Venlosche Boys.

Zelf sport ik ook graag. Ik ga dan wielrennen of hardlopen. De sportrevalidatie opleiding die ik gevolgd heb is
IAS (International Academy of Sportscience).
www.ias-academy.com