Medewerkers

Els Schobers

Big nummer: 69928431404 
AGB code:      04123306

Els Schobers

Fysiotherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Daarna heb ik zeven jaar lang ervaring opgedaan in een fysiopraktijk.
Sinds december 2020 werk ik met veel plezier bij Topzorg Groenveld als algemeen en geriatriefysiotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd in de complexe zorg voor kwetsbare ouderen. Denk bijvoorbeeld aan cliënten die gezondheidsproblemen hebben als gevolg van een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup.

In mijn werk staat de hulpvraag van de cliënt centraal. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich bij mij op zijn/haar gemak voelt. Kan een cliënt niet naar de praktijk komen dan behandel ik ook aan huis.

Ik werk intensief samen met onder andere de huisarts, ergotherapeut en praktijkondersteuner ouderenzorg. Daarnaast adviseer en begeleid ik de gezinsleden en mantelzorgers.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, ik voetbal in de 7×7 damescompetitie en ik wandel met vriendinnen. Verder besteed ik veel tijd en aandacht aan mijn moestuin en tuinkas. Tuinieren werkt heel ontspannend voor mij.

Specialisaties
Geriatrie, Corona revalidatie, valtraining

Aanwezig op
Maandagmiddag en -avond, dinsdag t/m vrijdag