Medewerkers

Els Schobers

Big nummer: 69928431404 
AGB code:      04123306

Els Schobers

Fysiotherapeut

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. De jaren daaropvolgend heb ik gewerkt in een fysiopraktijk.
Sinds december 2020 ben ik werkzaam bij Topzorg Groenveld als algemeen en geriatriefysiotherapeut. Ik heb me gespecialiseerd in de complexe zorg voor kwetsbare ouderen. Hierbij kun je denken aan cliënten die gezondheidsproblemen ervaren als gevolg van een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup.

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut staat de hulpvraag van de cliënt centraal. Ik vind het belangrijk dat een cliënt zich op zijn/haar gemak voelt bij mij. Zo nodig behandel ik aan huis.

Ik werk intensief samen met onder andere de huisarts, de ergotherapeut en de praktijkondersteuner ouderenzorg. Daarnaast adviseer en begeleid ik de gezinsleden en mantelzorgers.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig, ik voetbal in de 7×7 damescompetitie en ik wandel met vriendinnen. Verder besteed ik veel tijd en aandacht aan mijn moestuin en tuinkas, het tuinieren werkt heel ontspannend voor mij.

Specialisatie
Geriatrie

Aandachtsgebieden
Covid-19 revalidatie, valtraining

Aanwezigheid
maandagmiddag en -avond, dinsdag t/m vrijdag