Nieuws

logo topzorg groenveld
gecombineerde leefstijl interventie (GLI) - Cock van den Hombergh

23-10-2022

Vanaf volgende week gaat Cock van den Hombergh bij ons aan de slag met de gecombineerde leefstijl interventie (GLI).
Voordat we je uitleggen wat dit inhoudt, stelt Cock zich graag aan je voor.

“Ik ben Cock van den Hombergh, 27 jaar oud en woon in Venlo.

In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2022 heb ik de post-hbo opleiding tot leefstijlcoach afgerond. De veelzijdigheid van het begrip leefstijl (slaap, voeding, ontspanning etc.) vind ik heel interessant. En uiteraard is het fijn om mensen te begeleiden met het ontdekken wat voor hem/haar een goede leefstijl is. Dit is namelijk voor iedereen anders.

Mijn hobby’s zijn calisthenics (fitnessoefeningen met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand) en genieten van het leven!”

 

Cock Life style coach
Wat is een Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)?

De gecombineerde leefstijlinterventie is een traject voor mensen met obesitas of overgewicht met als doel gewichtsverlies en een betere kwaliteit van leven. Hierin richt men zich op een duurzame en gezondere leefstijl. Gedragsverandering speelt een grote rol, denk hier bij aan: meer bewegen, gezonder eten, een betere slaap, meer ontspanning en minder stress.

Hoe kom je in aanmerking voor de GLI?

Om deel te nemen aan een GLI-programma is een verwijzing van de huisarts nodig. De GLI wordt vergoed uit de basisverzekering zonder dat het eigen risico wordt aangesproken.

Op de website vind je meer informatie over de GLI:

Heb je vragen of wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact met ons op.
T: 077 3513864
E: info@topzorggroenveld.nl