Kerst nieuwsbrief 22 december 2020

Aan het bewogen jaar 2020 komt bijna een einde. Wie had dit in januari gedacht. COVID-19 heeft ons allen op een of andere manier geraakt. Het jaar 2021 wordt een jaar van hoop. Hopen dat we het virus onder controle krijgen, dat we weer normaal ons werk kunnen uitoefenen en het dagelijkse leven weer kunnen oppakken.

Kerstkaart
Het team van Topzorg Groenveld wenst u fijne feestdagen en een fit en gezond 2021

Vanaf deze maand is Els Schobers ons team komen versterken. Els is werkzaam als algemeen- en geriatrie fysiotherapeut.

Dit houdt in dat Els zich heeft gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en cliënten / patiënten die te maken hebben met complexe gezondheidsproblemen.

Het gaat daarbij niet alleen om ouderen, maar ook om patiënten, die bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, dementie, ziekte van Parkinson of een gebroken heup, klachten vertonen gerelateerd aan ouderdom.

Wij zijn heel blij met deze welkome aanvulling op ons team en wensen Els heel veel succes!

Meer info over Els; klik hier

Els Schobers

Focus op duurzame inzetbaarheid voor werknemer en werkgever Topzorg Groenveld is naast de reguliere fysiotherapie gespecialiseerd in het re-integreren van medewerkers met (langdurige) gezondheidsklachten. Met een op maat gemaakt behandeltraject werken onze fysiotherapeuten, psychologen en fysiek trainers samen om zo medewerkers binnen 8 weken weer duurzaam terug te laten keren in hun werk. De werkgever en bedrijfsarts worden hier intensief bij betrokken. Een multidisciplinair traject wordt ingezet bij de volgende klachtenbeelden: •Uitputtingsverschijnselen; vermoeidheid, futloosheid, burn-out achtige klachten •Rugklachten; aspecifiek, terugkerend •Nekklachten; spierspanningsklachten, houding specifieke problematiek •Hoofdpijnklachten; migraine, hormonaal, spanning gerelateerd •Schouderklachten; overbelasting, bewegingsbeperking, KANS klachten (RSI) •Dreigend verzuim, of langer dan drie maanden verzuimVoor meer info; multidisciplinaire behandeling