Vitaliteit en Gezondheid

vitaliteit

Vitaliteit en Gezondheid worden steeds belangrijkere onderwerpen binnen organisaties in Nederland. De gemiddelde leeftijd loopt op en we gaan later met pensioen. En als we met pensioen zijn, willen we daarvan natuurlijk optimaal genieten en leuke dingen kunnen blijven doen.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Wij zetten ons in voor vitale werknemers. Wij geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid door middel van strategisch gezondheidsmanagement.

Door gebruik te maken van een quickscan zorgen wij voor een maatwerk implementatieplan die als doel heeft duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie te verankeren.