Vacature Backoffice Assistent (m/v)

Vacature omschrijving

Geriatrie Fysiotherapeut in Venlo/Velden. (24-40 uur)
Omschrijving

Ben jij een actieve ondernemende fysiotherapeut? Heb je oog voor de verschillende aspecten die een rol spelen bij klachten en vind je het leuk om met collega’s met verschillende specialisaties samen te werken? Dan willen we je van harte uitnodigen om bij ons te komen werken.

Functie eisen:

Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan het volgende profiel:

Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding fysiotherapie

Je bent BIG geregistreerd en staat in het CKR als fysiotherapeut

Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer

Wie zijn wij?

Topzorg Groenveld  is een praktijk met 25 medewerkers met de hoofdvestiging in Venlo-Oost. Deze is gevestigd in Medisch Centrum Groenveld samen met huisartsen, tandartsen en een apotheek. Naast fysiotherapeutische zorg bieden we ook zakelijke diensten aan, zoals interdisciplinaire re-integratiezorg, psychologische zorg, werkplekonderzoeken, trainingen en workshops. Naast fysiotherapeuten bestaat ons team uit fysiek trainers, psychologen een receptionist en een consultant.

We zijn een bedrijf waar kwaliteit en individuele aandacht voor de patiënt voorop staan. Binnen onze praktijk zijn er veel verschillende specialisaties aanwezig, zoals manueel therapie, oedeemtherapie, arbeidsfysiotherapie, sportfysiotherapie, etc. Daarnaast zijn we aangesloten bij verschillende netwerken.

Samen proberen we iedere patiënt de best passende zorg te bieden. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van zowel acute- als chronische problematiek. Omdat onderlinge samenwerking daarbij belangrijk is vinden we een goede sfeer binnen ons team erg belangrijk.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team. Je krijgt een marktconform salaris. Het gaat in eerste instantie om een parttime dienstverband met mogelijke uitbreiding naar een fulltime aanstelling.

Dienstverband:

Parttime

Contracttype:

Bepaalde tijd

Uren indicatie:

24- 40

Aanvullend:

Spreekt deze vacature je aan stuur dan een motivatiebrief en CV naar Ruud Meijers (vacature@topzorggroenveld.nl)