Medewerkers

Silvie Coenen
BIG nummer: 29908684481 AGB-code: 57000137
Specialisaties

Echografie (MSK), Sport- en arbeidsrevalidatie, Indicerend regiebehandelaar sGGZ

Aanwezigheid

uit dienst

Silvie Coenen

Sinds augustus 2021 werk ik bij Topzorg Groenveld. Ik ben als Physician Assistant betrokken bij de interdisciplinaire arbeidsrevalidatie. Samen met de andere therapeuten begeleiden we cliënten met fysieke en mentale trainingen, zodat zij weer zo optimaal mogelijk kunnen meedoen, zowel op het werk als privé.

Daarnaast heb ik de basisopleiding Musculoskeletale echografie afgerond. Echografie wordt binnen onze praktijk ingezet bij allerlei klachten van het bewegingsapparaat. 

Voor mij staan in mijn werk de begeleiding van mensen, persoonlijke aandacht en een interdisciplinaire aanpak centraal. Mijn passie ligt bij het begeleiden van cliënten naar een bepaald doel. Het bijdragen aan het bereiken van dit doel geeft mij veel voldoening en energie. Het kunnen bevorderen van de belasting en belastbaarheid en daarmee het verhogen van de kwaliteit van leven van onze cliënten is voor mij zeer waardevol.

Ik ben zelf graag actief bezig. Naast wandelen, zit ik regelmatig op de racefiets en ben ik vaak te vinden op Zwift (online platform waar je kan fietsen, trainen en racen). Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding Sportmassage afgerond en mijn diploma NGS-sportmasseur in 2021 behaald. Momenteel ben ik in opleiding tot sporttherapeut.