Silvie Coenen

BIG nummer: 29908684481
AGB-code: 57000137

Silvie Coenen

Physician Assistant

Sinds augustus 2021 werk ik bij Topzorg Groenveld. Ik ben als Physician Assistant betrokken bij de interdisciplinaire arbeidrevalidatie. Samen met de andere therapeuten begeleiden we cliënten met fysieke en mentale trainingen, zodat zij weer zo optimaal mogelijk kunnen meedoen, zowel op het werk als privé.
De afgelopen jaren heb ik als Physician Assistant gewerkt in het ziekenhuis.

Voor mij staan in mijn werk de begeleiding van mensen, persoonlijke aandacht en een interdisciplinaire aanpak centraal. Mijn passie ligt bij het begeleiden van cliënten naar een bepaald doel. Het bijdragen aan het bereiken van dit doel geeft mij veel voldoening en energie. Het kunnen bevorderen van de belasting en belastbaarheid en daarmee het verhogen van de kwaliteit van leven van onze cliënten is voor mij zeer waardevol.

Ik ben zelf graag actief bezig. Naast wandelen, zit ik regelmatig op de racefiets en ben ik vaak te vinden op Zwift (online platform waar je kan fietsen, trainen en racen). Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding Sportmassage gevolgd. Inmiddels help ik als NGS-gediplomeerd sportmasseur zowel sporters als niet-sporters hun spieren soepel te houden en proberen we blessures op die manier te voorkomen.

Aanwezigheid 
Dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag