Referentie - DSV Solutions

In 2020 heeft Topzorg Groenveld voor DSV in Venlo een succesvol traject verzorgd.
Lees daarvoor de ervaring van mijn collega Esmee Fennema (klik hier).

In 2021 heeft DSV opnieuw een traject ingekocht.
Omdat we al eerder kennis hadden gemaakt, was een plan van programma snel gemaakt.
De contacten met de medewerkers van Topzorg Groenveld zijn heel prettig.
Topzorg Groenveld is in staat om snel het vertrouwen van de werknemer te winnen, want dat moet er vanaf het begin zijn.
Ze besteden veel aandacht aan de belangen van zowel de werkgever als de werknemer.
Vanaf week 3 van het 12 weken durende traject is er al focus op terugkeer naar werk, binnen de resterende 8 weken van het traject wordt een plan gemaakt voor opbouw naar volledige contracturen.

Ook het traject in het voorjaar van 2021 was erg succesvol.
In verband met de situatie rondom Corona, moest deze werknemer meer dan 10 maanden wachten op een behandeling via de reguliere kanalen.
Via Topzorg Groenveld is deze werknemer binnen 12 weken volledig hersteld en is met veel positieve energie opnieuw aan de slag gegaan in onze organisatie.
Het traject heeft veel meer gebracht dan alleen een herstelde werknemer, want ook privé heeft deze werknemer een heleboel handvaten gekregen waar hij/zij de rest van zijn/haar leven plezier van heeft.

De aanpak is heel pragmatisch en wordt gestuurd op doelstellingen welke regelmatig geëvalueerd worden met werkgever.
De trajecten lijken duur, maar deze verdien je binnen een paar maanden snel terug.

Ik ben super tevreden over de aanpak en het resultaat! Wat resulteert in een aanvraag voor een 3de traject.

Best regards,

Gerry Vermeeren
HR Business Partner, Solutions The Netherlands

www.dsv.com

Bedrijfsoverzicht:

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen in luchtvracht, zeevracht, wegtransport, pakketten, warehousing, e-fulfilment en supply chain.

DSV is een wereldwijde leverancier van transport en logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 90 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.

Onze organisatie is opgedeeld in de drie divisies Air & Sea, Road en Solutions. Binnen Air & Sea bieden we wereldwijd oplossingen voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen in zee-en luchtvracht. Binnen Road vervoeren we dagelijks met meer dan 20.000 vrachtwagens, goederen naar elke gewenste bestemming binnen Europa. Binnen Solutions werken we samen met onze klanten aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de totale efficiëntie verhogen en kosten verlagen. Hiervoor beschikken we alleen in Nederland al over ruim 750.000 m2 verspreid over verschillende magazijnen.

DSV is een zeer financieel gezond bedrijf en heeft in Nederland ruim 20 vestigingen waar we met meer dan 2.500 collega’s samenwerken aan uw doelstellingen.