Referentie - Arrow

Inmiddels hebben twee van onze medewerkers een multidisciplinair traject gevolgd bij Topzorg Groenveld. Topzorg is helder in de communicatie en duidelijk in de mogelijkheden. Na het kennismakingsgesprek konden de medewerkers vrijwel direct starten met het traject. De focus ligt op werkhervatting en Topzorg begeleidt de medewerker in de drempels en obstakels die hiermee gepaard gaan. Het traject heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers duurzaam zijn teruggekeerd en weer met volle energie het werk aan kunnen gaan. Kortom, we kunnen Topzorg Groenveld van harte aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Loes Vergeldt
HR Specialist

Arrow Electronics | arrow.com

Bedrijfsoverzicht:


Arrow is een Fortune 113-bedrijf met wereldwijd 18.800 werknemers. Arrow brengt technologische oplossingen naar een breed scala van markten, waaronder telecommunicatie, informatiesystemen, transport, medische, industriële en consumentenelektronica.

Arrow biedt gespecialiseerde diensten en expertise gedurende de levenscyclus van het product. Arrow doet dit door klanten op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs, te verbinden met de juiste technologie.

Arrow biedt buitengewone waarde aan klanten en leveranciers – de beste technologiebedrijven ter wereld – en verbindt hen via de toonaangevende services van het bedrijf.