Nieuwsbrief 7 Augustus 2020

Topzorg Groenveld
Nieuwsbrief Augustus 2020

Afgelopen donderdag (dd 06-08-2020) was er een persconferentie van het kabinet vanwege het stijgend aantal coronabesmettingen. Hierin zijn nieuwe maatregelen afgekondigd, zowel landelijk als lokaal.  (bron)
Terug van Vakantie ….
 

Uw afspraak bij Topzorg Groenveld na terugkomst uit risico gebied.

Zoals eerder bepleit door een aantal deskundigen, volgt het kabinet nu het advies op om reizigers die uit risicogebieden terugkomen zich te laten testen. 

Bent u op vakantie geweest in een risico gebied en heeft u geen negatieve corona test , vragen wij u om 14 dagen te wachten met een  bezoek aan de praktijk.

oranje gebieden europa

(afbeelding 28 juli 2020)
De lijst met actuele risico gebieden wordt door de overheid up-to-date gehouden.  Let aub ook goed op de specifieke regio’s.

Maak een afspraak voor een coronatest!

Bel 0800-1202 voor een afspraak om je te laten testen.
Het nummer is 7 dagen per week bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur.

Ga naar Rijksoverheid.nl voor meer informatie over testen.

  • Bel de huisarts als je erg benauwd bent of hoge koorts hebt, of als je je zorgen maakt.
  • Bel 112 in een levensbedreigende situatie.

Corona Revalidatie in basisverzekering

Patiënten die Corona hebben doorgemaakt kunnen bij hun vertrouwde praktijk in het groenveld terecht voor revalidatie. Bij Topzorg Groenveld zijn er 3 Fysiotherapeuten die een extra opleiding hebben gevolgd om u hier goed in te begeleiden.

De fysiotherapeut kan een belangrijke rol spelen in het herstel van patiënten met COVID-19 die blijvende beperkingen ondervinden in het bewegend functioneren. 

Update:
Na aanpassing is er nu een vergoeding Corona revalidatie voor iedereen, niet alleen de mensen die een opname gehad hebben.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding uit de basisverzekering heeft u een verwijzing van een medisch specialist of huisarts nodig.

let op: De eerste 20 sessie komen alsnog ten laste van uw aanvullende verzekering/ eigen rekening 

lees hier het volledige bericht

overizcht verzekeraars

“Uw gezondheid, onze zorg”

Regels bezoek aan de praktijk? 

– Kom op tijd, maar niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak;
– Kom (indien mogelijk) alleen;
– Voorkom contact met deurgrepen, tafels en stoelen;
– Was uw handen direct bij binnenkomst;
– Indien u een mondkapje wilt dragen dan dient u hier zelf voor te zorgen;
– Zorg dat u zich thuis omkleedt mocht u sportkleding nodig hebben;
– De receptionist vertelt u óf en waar u plaats kunt nemen (wachtruimte of behandelruimte);

Twee dagen vóór de afspraak versturen wij via de mail een ‘afspraakherinnering’ met daarin de (Hygiëne) maatregelen toegevoegd. Mocht u klachten van verkoudheid of koorts hebben dan wordt u verzocht telefonisch of via mail contact met ons op te nemen.

Topzorg ondersteunt werknemers en werkgevers bij duurzame inzetbaarheid.

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema binnen organisaties in Nederland. De gemiddelde leeftijd loopt op en we gaan later met pensioen. En als we met pensioen zijn, willen we daarvan natuurlijk optimaal genieten en leuke dingen kunnen blijven doen.

Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat ze fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk, zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Wij zetten ons in voor vitale werknemers. Wij geloven niet in vluchtige activiteiten of symptoombestrijding. Onze expertise ligt in het verbinden van vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid door middel van strategisch gezondheidsmanagement en waar nodig het inzetten van een multidisciplinair traject.

Ook als je geen werk hebt, maar wel via het UWV fit wil worden voor werk kun je bij Topzorg terecht.

lees meer….

therapie
Fysiotherapie
Maandag 7.30 – 20.30 uur
Dinsdag 7.30 – 20.30 uur
Woensdag 7.30 – 20.30 uur
Donderdag 7.30 – 20.30 uur
Vrijdag 7.30 – 16.30 uur


Voor vragen kunt u via mail of telefoon contact met ons opnemen