Medewerkers

Marina Schmitz
Aanwezigheid

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

Marina Schmitz

Na het behalen van de opleiding Detailhandel aan de Gilde Opleidingen besefte ik dat mijn voorkeur uit ging naar administratieve werkzaamheden. Bij Viking in Venlo kreeg ik de mogelijkheid om aan de slag te gaan in een administratieve functie. Na ruim 7 jaar heb ik de overstap gemaakt naar Vistaprint waar ik 16 jaar met veel plezier als receptioniste heb gewerkt. 

Vanwege een nekhernia en diverse complicaties ben ik in aanraking gekomen met Topzorg Groenveld. Na het succesvol doorlopen van een revalidatietraject was ik erg enthousiast en tevreden over de dienstverlening van Topzorg Groenveld. Tijdens de afronding van het traject stond er een vacature als backoffice medewerker open. Een kans die ik niet voorbij kon laten gaan.

Het geeft me veel energie om te werken bij een organisatie met medewerkers die elke dag klaarstaan voor de cliënten en ze begeleiden naar een (waar mogelijk) betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal. De cliënt staat centraal en dat speekt me heel erg aan. Dit heb ik in de praktijk mogen ervaren en als heel prettig ervaren.

In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn partner en familie van lekker eten en drinken. We vieren graag het leven onder het genot van een heerlijke borrelplank. Daarnaast ben ik regelmatig in Mallorca, omdat daar familie van mij woont.