EGYM

Wat is EGYM?

EGYM is een circuit van slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam (borst, buik, rug, armen en benen).
De trainer stelt de eerste keer alle toestellen voor je in, zoals je zitpositie en trainingsgewicht.

Deze gegevens worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsbandje. De volgende keer dat je komt, kun je plaatsnemen op een toestel en direct verder gaan met jouw training.

EGYM App

Met de eGym Fitness App kun je altijd en overal jouw fitnesstraining vastleggen. De trainingsresultaten worden automatisch gesynchroniseerd met de eGym-portaalsite.

Klik hier voor meer informatie

instellen apparaat egym

Voordelen van de EGYM

Makkelijk in gebruik

Zodra je inlogt met je polsbandje, stelt het apparaat de juiste zithoogte en jouw trainingsgewicht in. Je kunt uiteraard ook altijd zelf je gewicht bijstellen. Ook kun je de apparaten opnieuw instellen met behulp van je trainer.

Geen wachttijd

De apparaten staan in een cirkel die je twee keer doorloopt. Iedereen werkt en wisselt tegelijk waardoor je niet hoeft te wachten. De apparaten lopen namelijk allemaal tegelijk

Resultaat

Wanneer je minimaal twee keer per week komt EGYM’en, ervaar je al snel de voordelen. Je wordt sterker, voelt je energieker en ervaart minder lichamelijke klachten.

Gezellig

Hoewel EGYM een individuele manier van sporten is, blijft er tussendoor ruimte voor een gezellig praatje met je buurman of buurvrouw. En dat vinden we heel belangrijk, omdat plezier in het sporten motiveert.

Spelelement

Elk apparaat heeft een display. Door de juiste vloeiende beweging op het apparaat te maken, kun je ‘balletjes’ pakken (het lijkt een beetje op Pacman van vroeger). De balletjes leveren jouw punten op waardoor je steeds fanatieker wordt om alles te raken.

Verschillende programma's

De trainer kan een speciaal programma voor je maken. Om bijvoorbeeld verschillende bewegingen makkelijker of moeilijker te maken.

spelelement egym
Wilt u het uitproberen?

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je de EGYM apparaten eens proberen? Klik dan hier en vul het formulier in. We stellen de apparaten voor je in en leggen je alles uit. Vervolgens mag je zelf aan de slag. Uiteraard onder begeleiding van een van onze collega’s.