stagiaire Sem Keijsers

NIEUWE STAGIAIRES
Vandaag stelt onze stagiaire Sem zich graag aan je voor.
“Mijn naam is Sem Keijsers en ik woon in Tegelen. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys in Eindhoven. Van september 2023 t/m januari 2024 loop ik stage bij Topzorg Groenveld. Je zult me tegenkomen in de fitnessruimte en tijdens fysiotherapiebehandelingen.
Het geeft me veel energie om samen met cliënten aan de slag te gaan met het oplossen van problemen en/of beperkingen aan het bewegingsapparaat. Daarnaast vind ik het erg prettig om in contact te staan met mensen.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan voetbal en leuke dingen doen.
Wellicht zien we elkaar binnenkort!”
Namens het hele team wensen we je een leerzame en gezellige tijd bij ons!
T – 077 35138 64
E – info@topzorggroenveld.nl
Sem Keijsers