Nieuws

logo topzorg groenveld

Wie zijn wij: Lorenzo Linders

09-01-2022

Vanaf februari t/m juni loopt Lorenzo Linders stage bij ons. Je kunt hem nu al tegenkomen in onze praktijk, omdat hij een paar uurtjes per week ons team komt ondersteunen.
 
Graag stelt Lorenzo zich aan je voor:
“Ik ben 22 jaar oud en woon in Venlo. Op het moment ben ik vierdejaars student van de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Zo hockey ik bij hockeyclub Delta en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.
Gedurende mijn stage hoop ik veel praktijkervaring op te doen als fysiotherapeut. Ik heb er heel veel zin in.
Tot ziens bij Topzorg Groenveld!”
 
Wij zijn blij met de komst van Lorenzo en wensen hem veel succes en plezier gedurende de stage.