Nieuws

logo topzorg groenveld

Egym fitnessapparatuur

17-10-2022

Fysiofitness, verantwoord trainen

Wist je dat je bij ons terecht kunt voor fysiofitness? Dit houdt in dat je onder begeleiding van een fysiotherapeut en/of fysiek trainer wordt begeleid bij het doen van cardio- en fitnessoefeningen. Verantwoord trainen dus! 

Egym Stock foto
fitness apparatuur
Nieuwe fitnessapparatuur van EGYM

Afgelopen week hebben we onze oude fitnessapparatuur vervangen door de volautomatische Smart Strength toestellen van EGYM. Vanaf nu kun je bij ons trainen met deze EGYM apparaten in combinatie met onze traditionele cardio- en krachtapparaten. Een perfecte combinatie!

Hoe werkt EGYM?

EGYM is een circuit van slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam (borst, buik, rug, armen en benen).
De trainer stelt de eerste keer alle toestellen voor je in, zoals je zitpositie en trainingsgewicht.

Deze gegevens worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsbandje. De volgende keer dat je komt, kun je plaatsnemen op een toestel en direct verder gaan met jouw training.

instellen apparaat egym
Voordelen van het gebruik van EGYM
Makkelijk in gebruik

Zodra je inlogt met je polsbandje, stelt het apparaat de juiste zithoogte en jouw trainingsgewicht in. Je kunt uiteraard ook altijd zelf je gewicht bijstellen. Wel zo lekker als je een keer je dag niet hebt!

Geen wachttijd

De apparaten staan in een cirkel die je twee keer doorloopt. Iedereen werkt en wisselt tegelijk waardoor je niet hoeft te wachten.

Resultaat

Wanneer je minimaal twee keer per week komt EGYM’en, ervaar je al snel de voordelen. Je wordt sterker, voelt je energieker en ervaart minder lichamelijke klachten.

Gezellig

Hoewel EGYM een individuele manier van sporten is, blijft er tussendoor ruimte voor een gezellig praatje met je buurman of buurvrouw. En dat vinden we heel belangrijk, omdat plezier in het sporten motiveert.

Spelelement

Elk apparaat heeft een display. Door de juiste vloeiende beweging op het apparaat te maken, kun je ‘balletjes’ pakken (het lijkt een beetje op Pacman van vroeger). De balletjes leveren jouw punten op waardoor je steeds fanatieker wordt om alles te raken.

spelelement egym
Egym app

Wanneer je de EGYM app op je telefoon hebt gedownload, kun je op elk gewenst moment je voortgang inzien.

Voor meer informatie over de app klik hier.

Wil je het uitproberen?

Klinkt dit je als muziek in de oren en wil je de EGYM apparaten eens proberen? Klik dan hier en vul het formulier in. We stellen de apparaten voor je in en leggen je alles uit. Vervolgens mag je zelf aan de slag. Uiteraard onder begeleiding van een van onze collega’s.

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op.

T: 077 3513864
E: info@topzorggroenveld.nl
W: https://www.topzorggroenveld.nl/fysio-fitness/