Nieuwsbrief 14 december 2020

Update 12 Januari 2021

Vanavond maakte Minister-President Rutte tijdens zijn toespraak bekend dat de maatregelen met 3 weken worden verlengt.

Fysiofitness blijft tot 9 Februari gesloten.
Mocht er behoefte zijn om onder begeleiding buiten te trainen, dan is die mogelijkheid er. Je kunt je aanmelden via; aanmelden buitentraining of contact opnemen met de praktijk. 

Fysiotherapie blijft open. Onze fysiotherapeuten hanteren de maatregelen die nodig zijn om verantwoorde zorg te kunnen (blijven) bieden in deze tijden. Dit betekent dat we gebruik maken van beschermingsmiddelen, onze handen vóór en na iedere behandeling desinfecteren en waar het kan voldoende afstand houden. 

Verder blijft het van belang om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten of verhoging. Bij binnenkomst is het dragen van een mondkapje en het desinfecteren van je handen verplicht. In de bevestigings- of herinneringsmail van je afspraak staan de maatregelen die we hanteren. Deze zijn conform de regelgeving van het RIVM