Corona update fysiofitness 12-05-2021

Persconferentie

Eindelijk is het zover; na 6 maanden mag de fysiofitness weer starten. Helaas blijft de start op 19 mei onzeker. Daardoor hebben wij besloten om te STARTEN op DINSDAG 25 MEI (mits de versoepelingen daadwerkelijk doorgaan).  

De komende week wordt je gebeld voor het afspreken van een tijd waarop je wilt komen trainen en of er nog wensen zijn voor een nieuw schema of een fysieke test. Verder nemen we de status van het abonnement met je door en regelen we alles goed in het nieuwe systeem. 

We hebben het afgelopen half jaar geschoven in de bezetting van de zaal. Naast Fysiofitness wordt de oefenzaal ook gebruikt voor oefentherapie en de revalidatie van onder andere ex-corona patiënten.

Met de huidige Corona maatregelen is het gebruik van de zaal niet optimaal en vragen we voor wat flexibiliteit.

Samen gaat het zeker lukken om een passende oplossing voor je te vinden.

Heb je op de 19e nog niets van ons gehoord, neem dan s.v.p. contact op met 077-3513864

Fysiofitness vraag en antwoord

Hoe ziet fitnessen er uit in 2021?

Oké, ik mag weer naar de fysio fitness. Maar hoe dan? 
Tussen 13 en 19 Mei nemen we contact met je op. We starten met een telefonische gezondheidscheck. We bespreken vervolgens met je op welke dagen en tijdstippen je weer bij ons terecht kunt. Voorafgaand aan elke afspraak krijg je een herinneringsmail met daarin datum, tijd en de gezondheidscheck

Zodra we weer mogen starten kun je je weer in het zweet werken. Zweet dat natuurlijk niet achter kan blijven op de apparaten, en dus verzoeken we je de handgrepen en zitvlakken grondig schoon te maken met daarvoor aanwezige reinigingsmiddelen. 
Douchen en omkleden is er na een sessie niet bij: Dat moet thuis. Het enige wat je mag wassen, zijn natuurlijk je handen.

Hoef ik geen mondkapje op? 
Alleen bij binnenkomst aub een mondkapje gebruiken. In de oefenzaal kun je het mondkapje afdoen. Als sporters zich keurig aan de voorschriften houden, is het risico op individuele besmetting volgens het Outbreak Management Team beperkt. Mondkapjes (en handschoenen) zijn daarom niet noodzakelijk. Het staat therapeuten en sporters wel vrij ze te gebruiken.

Wordt het niet snel te druk? 
De anderhalve meter blijft heilig, ook in de oefenzaal. Het maximaal aantal personen dat tegelijkertijd gebruik maakt van de oefenzaal wordt beperkt. Door gebruik te maken van een vaste planning houden we in de gaten hoeveel sporters er tegelijk in de oefenzaal zijn. We vragen je niet langer dan 5 minuten vóór aanvang van de training aanwezig te zijn in de praktijk en ook direct na de training de praktijk te verlaten. Helaas is het nu niet mogelijk om na afloop wat te drinken of bij te kletsen. 

"Uw gezondheid, onze zorg"

Regels bezoek aan de praktijk? 

– Kom op tijd, maar niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak;
– Schud geen handen;
– Desinfecteer je handen direct bij binnenkomst;
– Draag een mondkapje (bij binnenkomst); 
– Zorg dat je je thuis omkleedt;
– Neem een eigen handdoek mee;
– Desinfecteer het toestel na gebruik; 

– Douchen is nog niet toegestaan.

24 uur vóór de afspraak versturen wij via de mail een ‘afspraakherinnering’ met daarin de (Hygiëne) maatregelen toegevoegd.


Mocht je klachten van verkoudheid of koorts hebben dan wordt je verzocht telefonisch of via mail contact met ons op te nemen.