Nieuwsbericht Venlosche Boys

20-08-2020

Vanaf het komende seizoen neemt Topzorg Groenveld het stokje over van Funqtio als medisch partner bij de Venlosche Boys. Topzorg Groenveld is een gezondheidscentrum waar je terecht kunt voor fysiotherapie en mentale hulp. Verder is Topzorg Groenveld gespecialiseerd in re-integratie zorg. Topzorg Groenveld is gevestigd ‘onder aan de berg’ bij het medisch centrum Groenveld.

“Ik ben heel blij om als Topzorg Groenveld vanaf dit seizoen bij te mogen dragen aan de medische ondersteuning voor de leden van de Boys. Ik heb jaren met veel plezier in het veld gestaan op de Alde Wielerbaan en vind het mooi om nu ook naast het veld, samen met ons medisch team, van betekenis te mogen zijn voor de club.

Samenwerking Venlosche Boys & Topzorg Groenveld
Joris Verweij - Marcel Minten - Ruud Meijers

We zijn gewend om cliënten die kampen met gezondheidsklachten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk weer terug te laten keren in hun dagelijkse functioneren. Onderdeel van Topzorg Groenveld is de “werk & gezondheid” dienstverlening waar we ons specifiek richten op de duurzame re-integratie van medewerkers van bedrijven waar we mee samenwerken. Vanuit die visie willen we nu ook bijdragen aan het fit houden en het zo snel mogelijk weer fit krijgen van de voetballers van de Venlosche Boys” aldus Ruud Meijers, mede-eigenaar Topzorg Groenveld en al jarenlang actief lid van de Venlosche Boys. “We zijn trots met Topzorg Groenveld als medisch partner en op de ondersteuning die ze onze leden kan bieden. We kijken uit naar een fijne en gezonde samenwerking,” aldus Joris Verweij, bestuurslid Venlosche Boys. 

Voor al onze leden zal er elke maandag (na het sportweekend) een inloopspreekuur op locatie bij Topzorg Groenveld zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. Verder zal de sportfysiotherapeut van Topzorg Groenveld op de dinsdagen aanwezig zijn voor de selectie en zal er via Topzorg Groenveld een verzorger voor de selectie komen. 

Bron