Medewerkers

Sandra Bijnen psygoloog
Aanwezigheid

Donderdag

Sandra Bijnen

Ik ben GZ-psycholoog en sinds mijn afstuderen in 1997 werkzaam in de GGZ. In eerste instantie heb ik als psycholoog in de jeugdzorg gewerkt en daarna in de volwassenzorg. In 2000 heb ik mijn BIG-registratie als GZ-psycholoog behaald.
Ik ben geboren in 1974 en woon met plezier in de gemeente Horst aan de Maas met mijn drie kinderen.
Naast mijn professionele ontwikkeling heb ik in mijn leven te maken gehad met ingrijpende gebeurtenissen en verlies wat me, naast mijn kennis en ervaring in dit vak, ook in de praktijk heeft laten ervaren wat het is om door moeilijke tijden te gaan en daar een weg in te vinden.
In vorige behandelingen gaven mensen aan dat ze me ervaren hebben als iemand die je begrijpt, laagdrempelig, zonder oordeel, oprecht, gelijkwaardig en warm.