Medewerkers

Cock Life style coach

BIG nummer: 99924551904 AGB: 90113897

Cock van den Hombergh

Ik ben Cock van den Hombergh, 27 jaar oud en woon in Venlo.
In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2022 heb ik de post-hbo opleiding tot leefstijlcoach afgerond. De veelzijdigheid van het begrip leefstijl (slaap, voeding, ontspanning etc.) vind ik heel interessant. En uiteraard is het fijn om mensen te begeleiden met het ontdekken wat voor hem/haar een goede leefstijl is. Dit is namelijk voor iedereen anders.

Mijn hobby’s zijn calisthenics (fitnessoefeningen met behulp van je eigen lichaamsgewicht als weerstand) en genieten van het leven!

Ik ben altijd bezig geweest met het verduurzamen en verbeteren van mijn eigen leefstijl. Beweging en voeding heb ik altijd interessant gevonden bijvoorbeeld. In 2022 ben ik de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach gaan volgen en kwam erachter dat leefstijl nog veel meer inhoud (slaap, stress, ontspanning en meer). Na de opleiding heb ik gekozen om een GLI (gecombineerde leefstijl interventie) uit te voeren middels het Cool programma.